De Yogaboom

Welkom bij het Banyan Centrum Drenthe!


Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe

Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen.
Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE NIEUWSBRIEF 

Misschien heb je de nieuwsbrief niet ontvangen of hoor je van je contacten dat ze zich wel hebben aangemeld maar nog niets hebben ontvangen in hun inbox. Dat kan, door de opmaak van nieuwsbrieven zien sommige email providers dit soort mails aan als onveilig - en komt het of in de spam folder terecht of wordt überhaupt niet doorgelaten.

Hieronder de link hoe jij of jouw contacten dit kunnen oplossen.
https://www.alphamegahosting.com/sitecoach/whitelist-nl

en dit is het email adres waar de nieuwsletter onder komt en die tegen gehouden wordt:

noreply@promote.weebly.com

Het "Banyan Centrum Drenthe" is ontstaan vanuit een verlangen om met ‘gelijkgestemden’ samen te werken en ‘de natuur’ daarin een centrale plaats te geven.

De Banyanboom is in India een heilige boom. Tijdens de reis in India zagen we in het Hart van Auroville deze prachtige boom staan. De boom is een soort ‘ondersteboven’ boom, die met zijn wortels omhoog en zijn takken naar beneden groeit. De wortels in de aarde groeien weer naar boven en op die manier kunnen zij het hele bladerdak ondersteunen. Zo kan één Banyanboom een heel woud van bomen vormen.

De betekenis van de Bayanboom en de onvergetelijke ervaring in India kwamen samen, hier, nu, op dit moment en zo ontstond de naam ‘Banyan Centrum Drenthe’, groeiend, bloeiend, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in bewust ‘zijn’. Waar je tot rust kunt komen en dichterbij jezelf, terugkerend naar de wortels van je bestaan.

Terug naar de stilte, waar gedachten, emoties en het fysieke niet aanwezig zijn, terug naar de stilte van een liefdevol hart waar je jouw werkelijke wensen ontdekt. Stilte zet de deur open voor creativiteit , zelfonderzoek, inzichten en geestelijke groei.

Benieuwd naar de mensen die zoveel mooi's doen in het Banyan Centrum en naar de vele activiteiten die zij te bieden hebben? Ga naar de website www.banyancentrumdrenthe.nl of naar onze facebook pagina www.facebook.com/banyancentrumdrenthe

Wil je deelnemen aan een van de ontspannende en rustgevende activiteiten en/of zou je willen werken in dit mooie centrum? Bijvoorbeeld met - aanvullend – yoga, meditatie, acupunctuur, osteopathie, holistische therapie? Neem dan gerust contact op en voel je welkom om te komen kijken.

Contact opnemen kan via:
info@banyancentrumdrenthe.nl
www.banyancentrumdrenthe.nl
www.facebook.com/banyancentrumdrenthe
Tel: 06-22 4114 25 (Kirsten)

Het laatste nieuws


Banyan centrum Drenthe in Sleen

Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische consulten/massage, Natuurgeneeskundige therapie, Mantra zang/dans, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentuele Olieen, Reiki, Triggerpoint, diverse massage's, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.